The Definitive Guide to گمیشان
The Definitive Guide to گمیشان
Blog Article
کار بسیار خوبی میکنین، هرچقدر بتونیم مواد طبیعی و ارگانیک رو جایگزین قند و.. کنیم بهتره.
خواص عناب برای درمان یرقان عناب + گل بنفشه + ترنجبین + شیرخشت را به مقدار مساوی مخلوط کنید سپس با آب هندوانه میل نمایید. این دارو برای درمان یرقان بسیار مفید است.
در نتیجه، عناب دارای محتویات مفید و سالمی است که در مبارزه با هرگونه آسیب اکسیداتیو به بدن کمک میکنند، و از این طریق از کبد در برابر این تاثیرات مخرب محافظت مینمایند.
صفحه اصلی > دستهبندی نشده : فواید و خواص عناب برای لاغری، کبد، فشارخون و دیابت
پیشنهاد میکنیم پست فواید حبه عناب را بخوانید تا با حبه عناب و خواص آن آشنا شوید. برای تهیه حبه عناب میتوانید به صفحه خرید حبه عناب مراجعه کنید.
عناب را خرمای سرخ چینی نیز نامیدهاند. در حال حاضر عناب در بسیاری از مناطق غرب آسیا و نیز در چین، کره و ژاپن، هم بهصورت وحشی میروید و هم کشت میشود.
عناب تازه و خشک هر دو از منابع بسیار خوب برای تامین ویتامین ث هستند. صد گرم عناب تازه حدود ۶۹ میلیگرم ویتامین ث دارد که ۱۱۵ درصد یعنی بیش از میزان مصرف توصیه شده در روز است.
تحقیقات روی موشها نشان میدهد که عصاره دانه عناب در جلوگیری از آلزایمر کمک کننده است.
شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیتها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و عناب تلخ بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.
در طب سنتی چینی از میوه و هسته عناب برای درمان بی خوابی استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مقادیر بالای فلاونوئید ها، پلی ساکارید ها و ساپونین موجود در عناب و هسته ی آن به عنوان آرام بخش طبیعی عمل کرده و باعث درمان بی خوابی شبانه می شوند.
شربت عناب برای حصبه، درد سینه، سرفه و فشار خون مفید میباشد. طرز تهیه شربت عناب: ۲۰۰ گرم عناب در یک لیتر آب پخته سپس دانههای آن را گرفته با ۷۵۰ گرم شکر مخلوط نموده بپزید تا شربت شود.
عناب، درمان طبیعی یبوست محسوب می شود؛ میوه عناب باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست مزمن کمک می کند.
خواص عناب خشک و تازه: عناب خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در طب سنتی ایرانی از خواص عناب برای سرماخوردگی و تقویت کبد و معده سخن گفته شده است. عناب تازه سرشار از ویتامین ث و منبع خوبی برای تامین برخی از مواد معدنی مثل مس، آهن و پتاسیم است.
مصرف عناب میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. این خاصیت مفید عناب به دلیل وجود فلاونوئیدها و تاننهای طبیعی در آن است که به طبق نتایج تحقیقات میتواند فشار خون را کاهش دهد.